V Verzending vanuit NL               V     Echte Italiaanse producten         V   Van kleine producenten uit Piemonte

Reisgids Proef Piemonte

Piemonte is prachtig! De streek staat bekend om haar mooie wijnen zoals Barbera, Barolo en barbaresco en het is de bakermat van de wereldwijde Slowfood beweging. Deze wijnstreek ís goed eten en heerlijk drinken.

De reisgids Proef Piemonte is geschreven door Michael en Fijtje Lothmann. Wij wonen en werken in Piemonte en wij runnen daar onze glamping Tenutail Castelletto.

Onze reisgids over Piemonte is een persoonlijke versie van een reisgids. We beschrijven de plekken waar wij en onze gasten graag komen. Vaak zijn het plekjes die nog niet zo bekend zijn en die je dus ook niet zo snel zelf vindt. Ons boek gaat vooral over ‘lekker’ en ‘mooi’ en niet zo zeer over geschiedenisfeiten.

Deze reisgids over Piemonte gaat over de streken de Langhe en de Monferrato. Het gebied beschrijft onder andere de plaatsen Alba, Asti, Nizza Monferrato en Acqui Terme en de omgeving rondom deze stadjes.

 

Veel bezoekers van Piemonte gaan vaak ook een dagje naar Turijn. In de reisgids tref je dus ook over de hoofdstad van Piemonte een uitgebreid hoofdstuk aan.

Cover

Cover

Wandelen in piemonte

Wandelen in piemonte

Heerlijke slagers

Heerlijke slagers

Markten

Markten

Alba

Alba

Barolo

Barolo

Tours

Tours

Turijn

Turijn

Met kids

Met kids

Ga je mee naar Piemonte? Deze  reisgids uit februari 2020 neemt je graag mee op reis.


Je raakt door deze reisgids geïnspireerd en kunt even lekker door wegdromen door te lezen over deze Unesco wereld erfgoed streek met zijn beroemde wijnen zoals Barolo, Barbera en Barbaresco.


Door de reisgids direct bij ons te kopen doe je ons een groot plezier!

gratis thuis bezorgd

Reisgids Proef Piemonte

22,50

Op voorraad

NL: Gratis thuisbezorgd. België: 4,95.